Meer weten?

Violet 

Deze debuutfilm van Bas Devos, met DOP Nicolas Karakatsanis, was een zoektocht naar perfectie. De perfecte locatie, het mooiste licht, de natuurlijkste mist, de beste travel met een 65mm camera sinds mensenheugenis. Met een kleine, fijne ploeg kwamen we tot verbazingwekkende resultaten. Kapitein Rein was production manager.

 

Familie

Na 25 jaar was de oudste soap van Europa aan een opfrissing toe. Kapitein Rein leidde deze mee in goede banen. Nieuwe workflows, nieuwe camera's, interne communicatie, nieuwe styling & ingrijpende aanpassingen in het art department, nieuwe software. In 3 jaar tijd maakte de dagelijkse fictiereeks een metamorfose door, gesmaakt door de kijker.

 

 

 

FC De Kampioenen - Kampioen zijn blijft plezant

Kapitein Rein had de eer om de eerste film te produceren van 1 van de langstlopende comedyreeksen in Vlaanderen. De sequentie waarop de bus van de Mont Ventoux dendert is 1 van die scenes waarom je graag doet wat je doet: maandenlang vergaderen, storyboarden, technieken onderzoeken, locatiebezoeken, schrappen, opnieuw beginnen. En plots vallen al die stukken samen...

 

Het Huis Anubis & de wraak van Arghus

Anubis is voor Studio 100 één van de concepten die de internationale doorbraak forceerde, met remakes in Duitsland en de US. Kapitein Rein mocht de 2e Anubis film produceren. Met fantasy-talent Dennis Bots in de regiestoel, Peter Van Den Begin met duivelsoortjes, een heus indoor spookhuis nagemaakt in de studio, en veel special en visual effects. Échte cinema!